Reactie plaatsen

Reacties

Marc
11 dagen geleden

super concept! EN vooral HEEL lekker. Gezellig interieur en sfeer. Superbediening en correcte prijzen. Place to be!

Staudt Luc
12 dagen geleden

Wat een geslaagd idee hier in Middelkerke! Kwalitatieve foodsharing op z'n best! De gerechten waren stuk voor stuk smaakbommetjes, heel verzorgd gepresenteerd. Een lekker (Zuid-Afrikaans) rosétje erbij en we hadden een hele fijne lunch! Echt een aanrader! Wij gaan terug, dat is een zekerheid!

Sybille
een maand geleden

Super satisfait! La meilleure combinaison que nous ayons visitée depuis des années. La nourriture, les cocktails, le service, l'ambiance, l'intérieur, la musique… Rien à redire. Quel bijou!

Ortwin en Christine
een maand geleden

In Dunas altijd welkom bij Mike. Ook voor een glaasje te drinken. Het eten is altijd lekker, wat je ook bestelt. Wij zíjn er al vaste klant aan huis, gezien wij vlak over de deur ons tweede verblijf hebben. Topzaak met vriendelijke bediening !

Pedro en Juanita
een maand geleden

Vorige week aangenaam verrast
Niks aan te merken op het eten, alles even lekker
Uitbaters gezellige babbel mee gehad en super sympathiek
Ook onze hond was geen probleem

Mel & Kim
een maand geleden

Wat een leuk concept ! We zijn helemaal fan. We voelden ons meer dan welkom, enorm lekker gegeten en heel vriendelijk ! Heel gezellig en wat een uitzicht met de ondergaande zon ! Insta vakantiegevoel.

Rosie
een maand geleden

Een aanwinst voor Middelkerke! Heerlijke gerechten, super vriendelijke bediening, aangename sfeer, leuke inrichting, echt super fijne avond gehad! Hondjes ook welkom en spontaan water en hondensnoepjes. Dank je wel, jullie zijn echt top. We komen terug.

HDP
een maand geleden

Suuuuuuuuper lekker, vriendelijke bediening, een aanwinst voor Middelkerke ! Die sabayonne met kriek, niet normaal !!!! Geweldig 🤩

Jan
een maand geleden

Food to share zoooo lekker dat je soms niet graag deelt. Supervriendelijke bediening,, fantastische mensen ,, TOP TOP TOP ,,

Lily
2 maanden geleden

Wauw!! Gewoonweg TOP! Wat een setting, leuke vibes, prachtig zicht op de ondergaande zon. Heerlijke cocktails die helemaal af zijn in presentatie. Lekker hapje gekregen. De gerechtjes waren subliem! Wij aten de vitello tonato, ceviche zeebaars, tartaar van tonijn en gamba’s. Met zoveel zorg gepresenteerd! Ook de uitbaters erg vriendelijk en super enthousiaste mensen. Wij bevelen jullie zeker aan iedereen aan!

Veerle Moons
2 maanden geleden

Beste ontdekking in Middelkerke.
Gezellig ingerichte zaak met overheerlijk eten, supervers en vol van smaak. De eigenaars leggen je in de watten, niets is voor hen te veel. Ze geven zelfs complimentjes via het kassaticket.

Yves
2 maanden geleden

Lekker gegeten
Tapas van hoog niveau en superlekker
Heerlijke wijnen aan eerlijke prijs
Absoluut voor herhaling vatbaar